Det mesta går utförs så här års.

Sportlovsveckorna är ett utmärkt tillfälle att se över utrustningen och här på Länna Sport finns allt du kan tänkas behöva. Hos oss hittar du det senaste och bästa från alla de stora varumärkena och just nu har vi massor med fina erbjudanden.

Vi vet allt som finns att veta om vintersport och kan hjälpa dig att hitta produkterna som passar just dina behov. I skidverkstan monteras och justeras allt medan du väntar. Köper du alpinskidor har vi dessutom en Nöjd Kund-garanti. Skulle du inte vara nöjd efter en veckas åkning, byter vi helt enkelt ut dom. 

Veckan som har gått har varit mycket innehållsrik. Vi har fortsatt att fylla på längdskide-lagret (vi säljer inte på nätet - läs mer här) - och här på hemsidan har vi publicerat mängder av fotbollsskor till kampanjpriser

Men framförallt har vi laddat upp inför sportlovet. Vi har fått in nio pallar riktigt fina pjäxor från Nordica och Tecnica (som vi självklart säljer till kanonpriser) och en hel del nya skidor - så det är hög tid att komma in till butiken och låta oss hjälpa dig att hitta precis rätt utrustning för dig & ditt sportlov.

Välkommen till en riktig sportbutik!
Giro Slingshot Junior
Giro Slingshot är Giros bästa teknologier, men i en lätt...
699:-

Stäng