Startsidan | Alpint | Rossignol Smash 7 (16/17)
  (

137837

)
Rossignol Smash 7 (16/17)

Regerar i pisten och ger flyt i pudret. En riktigt allätare!

Frågor och omdömen om Rossignol Smash 7 (16/17)

Passar dom ett barn?

Har en kille på 12 som är super duktig på skidor , satsar mkt på lösnsö samt lite lek ipark. Åker idag vökl step men har växt ut dom. Sätter backflip helikopter osv på hopp samt e sjukt bra i djup snö.
Skulle dessa passa? 158cm grabben är 155
Sportbutiken svarar:

Till en vass 12-åring

Hej!

Som puderskida är Smash 7 perfekt! Midjan på 92mm kommer ge ett härligt flyt samtidigt som man behåller lite smidighet för trixandet och piståkning. Om man jämför den med en ren parkskida blir den dock lite mer svårhanterlig i just parken.

Ser man till längden hade vi rekommenderat 160cm. Visserligen kräver det lite mer av åkaren men är han så pass duktig som du säger kommer det inte vara några problem alls! Dessutom växer han kanske några centimeter till innan nästa snöfall? ;)
Kan detta vara en skida för en gubbe på 55 som har åkt ganska mycket pist men ibland får följa med grabbarna på en sväng i det opistade och göra detta lite roligare.
Sportbutiken svarar:
Hej,

Ja det låter alldeles utmärkt. Då midjan är på 92mm går det bra att ta några svängar ute i lössnön. Ring gärna in till oss på 08-771 19 00 vid fler frågor!


Kunder som tittade på Rossignol Smash 7 (16/17) tittade även på

Blogga om Rossignol Smash 7 (16/17) - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!

Stäng