Startsidan | Sport & Träning | Längdskidor | Längdpaket | Fischer paket
  (

F1001

)
Fischer paket

Fischer RCR 14/15 skida

Fischer RCR Classic

Kvalitativ långloppsskida från Fischer med bra fart
Mer info

Fischer RCR Classic

Fischer RCR Classic är en kvaitativ och riktigt lätt skida från Fischer med bra fart. Passar perfekt dig som ska åka vasaloppet men kanske inte siktar på tätkänning, med andra ord den passar nästan alla i startfältet. Tillverkad med en Air Core kärna och ett WC Plus belag som ger en bra glid och åkkänsla. En väldigt prisvärd skida från Fischer som är lättåkt och fortfarande stabil i nedförsåkningen. Fischer RCR är given favorit bland årets vasaloppsåkare.

  • Kärna: Air Core Basalite Pro
  • Belag: WC Plus
  • Skärning: 41-44-44
  • Vikt: 1190 (197cm)

Obs! Bindningen på bilden ingår ej.

Pjäxa

Fischer RC5 Classic

Prisvärd pjäxa med massor av komfort och racingsula
Mer info

Fischer RC5 Classic

Fischer RC5 Classic är en mycket populär och prisvärd pjäxa med lite luftigare innersko. En klassiker i vasaloppet med massor av komfort och som dessutom har bra skydd mot både snö och väta.

Modellen ger en förvånansvärt bra kick tack vare sin racingsula och upplevs som stabil med sin lite högre snörning.

  • Sula: R3 PU 
  • Flex: Soft

 

Fischer RC7 Classic+ 200:-

Riktigt vass klassisk modell med både stabilitet och komfort
Mer info

Fischer RC7 Classic

Fischer RC7 Classic är en mycket populär racepjäxa från Fischer. Modell med riktigt bra stabilitet, direkt kraftöverföring och grym kontroll. Den bygger på RCS Carbonlite men har lite mer komfortkänsla tack vare lite mer stoppning och Thermofit, som gör att skon formar sig efter din egen fot när den blir varm. Nya Speed Lock snörningen och Easy Entry Loops gör pjäxan busenkel att komma i och ur.

Smarta Lace Cover tillsammans med en vattentät dragkedja i ovandelen håller både kyla och väta ute. Pjäxa som ger grymt bra kick i åkningen, sitter som gjuten på foten och har dessutom riktigt bra skydd mot både snö och väta.

  • Sula: Xcelerator
  • Flex: Soft

 

Fischer RC3 Classic+ 204:-

Lätthanterad pjäxa med bra skydd mot kyla och väta
Mer info

Fischer RC3 Classic

Fischer RC3 Classic är en mycket lätthanterad allroundpjäxa som ger bra skydd mot kyla och väta. En klassiker som har Thermo Fit, en typ av skum som formar sig efter din fot för bästa passform och isolering. Modellen är även utrustad med en T4-sula, vilken ger bra kraftöverföring, lite mjukare flex och bra gåförmåga. Pjäxan har även heltäckande skydd över snörningen vilket håller både snö och väta ute.

 

 

Bindning

Fischer Exercise Classic NNN

En klassisk bindning som fungerar för alla
Mer info

Fischer Exercise Classic NNN

Fischer Exercise är en bra klassisk bindning som du alltid ser i spåret runt om i landet. En bra bindning med NIS-system som gör det möjligt att byta position på bindningen.

Frågor och omdömen om Fischer paketKunder som tittade på Fischer paket tittade även på

Blogga om Fischer paket - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!

Stäng