Startsidan | Sport & Träning | Längdskidor | Längdpaket | Fischer Junior paket
  (

F1006

)
Fischer Junior paket

Sprint Junior Skida

Fischer Sprint Junior

Låter de lite mindre åkarna ha massor av kul i skidspåret.
Mer info

Fischer Sprint Junior

Fischer Sprint Junior är skidan som låter de lite mindre åkarna ha massor av kul i skidspåret. Den robusta Air Channel konstruktionen ger låg vikt utan att inverka på skidans hållbarhet. Stabila och lätthanterliga skidor vilket är idealiskt för den som vill lära sig med rätt grejer. Helt enkelt ett par riktigt bra vallningsbara allroundskidor. Ultra tuning sintec base ger bra glid i de flesta typer av fören.

 

OBS! Bindning ingår EJ!

Pjäxa

Fischer XJ Sprint

Juniorpjäxan för en lyckad start i skidspåren
Mer info

Fischer XJ Sprint

Fischer XJ Sprint är en bekväm juniorpjäxa med bra passform som ser till att barnen får en lyckad start i skidspåren. Bra komfort och hög kvalitet för barn och juniorer. Sula med mjukt flexande material skapar en naturligt rullande rörelse med bibehållen kraftöverföring. Överdel med neopren ser till att kyla och väta inte förstör det roliga. Pjäxan är enkel att ta på och av tack vare praktiska påtagningsöglor och bred öppning. Passar NNN bindningssystem.

 

 

Stav

Fischer Fibre Junior

En juniorstav i robust glasfiber
Mer info

Fischer Fibre Junior

Fischer Fibre Junior är en juniorstav för de minsta skidåkarna i robust glasfiber. Utrustad med Monocolor grepp, fångrem och truga med härdad metallspets.

Frågor och omdömen om Fischer Junior paketKunder som köpte Fischer Junior paket köpte även

Blogga om Fischer Junior paket - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!

Stäng