Startsidan | Alpint | Skidor | Allmountain | Herr | Fischer Ranger 84 (15/16)
  (

129263-042

)
Fischer Ranger 84 (15/16)

Lättåkt och stabil skida för den äventyrslystne åkaren

Frågor och omdömen om Fischer Ranger 84 (15/16)

Passar denna skida mig??

Försöker förstå mig på vad jag skall ha för skida. Har kört det mesta genom åren. Jag kör mycket pist. Hamnar både i sönderkörda backar och backar med nysnö. Ibland vill jag och kör offpist. Kör både korta (visp) svängar och långa. Kör ganska aggressivt speciellt i de svarta backarna. Väger 100 kg och är 1.81 lång. Gillar fart ibland. Är väl en lite mer än medelgod åkare har det sagts mig.
1. Är detta en skida för mig?
2. Passar längden??
Sportbutiken svarar:

Ett utmärkt val i både längd och modell!

Hej!

För att behålla smidigheten som krävs för att ha en härlig upplevelse i pisten vill man inte ha en alltför bred midja och 84mm under foten som Fischer Ranger har passar därför perfekt! Det ger nämligen en härlig kombination av smidighet i pisten och lite extra flyt utanför. Den extra storleken man får på skidan jämfört med en ren pistskida gör dessutom skidan mer stabil både när det går fort och när underlaget blir ojämnt.

Med din längd skulle vi också säga att 176cm blir alldeles utmärkt :)

Tunga kille 70% pist 30 % offpist

Hej!

Har läst mig in i dessa skidor och undrar mer om längd för en person som mig. Är en kille på 183 cm och väger 86 kg. Håller mycket i pisten, men åker ut på offpist(beror på varit jag befinner mig, Kanada eller Alperna etc). Medelgod åkare som gillar fart blandat med korta svängar och långa.

Må gott!
Sportbutiken svarar:
Hej! Ja detta är en riktigt fin skida som fungerar kanon under hela dagen i alla underlag. Jag rekommenderar längden 176cm till dig. Du kan även ringa in till oss på 08-771 19 00 och prata med alpina avdelningen vid frågor. Ha det bra!


Kunder som köpte Fischer Ranger 84 (15/16) köpte även

Scott RS-12
RS-12399:-
Scott JIB
JIB499:-

Blogga om Fischer Ranger 84 (15/16) - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!

Stäng