Startsidan | Sport & Träning | Längdskidor | Längdpaket | Tävling | Madshus paket
  (

M1002

)
Madshus paket

Skida

Madshus Hypersonic Carbon Classic

Prisvärd toppskida som passar alla typer av åkare
Mer info

Madshus Hypersonic Carbon Classic

Madshus Hypersonic Classic är en väldigt följsam, smidig och otroligt prisvärd skida. Kan jämföras med skidor i högre klasser och passar perfekt för dig som ska åka ett vasalopp och behöver lägga några timmar i spåret varje säsong.

Modell med Triaxial carbon kärna och en riktigt skön åkkänsla samt ett bra belag, vilket gör denna skida till en vanlig syn i spåren. Passar alla typer av åkare, allt från ambitiösa nybörjare till elitmotionärer.

  • Kärna: PR 90 & Triaxial Carbon
  • Belag: P190 Nano Universal
  • Vikt: 1050 gram (190cm)

 

Pjäxa

Alpina SCL

En vasaloppsko med racingsula
Mer info

Alpina SCL

Alpina SCL är deras vasaloppsko. Den har en racingsula som ger bättre stabilitet i åkningen och hälgreppet är riktigt bra. Det är en lite bredare modell som sitter bra runt foten och vattenavisande yttertyg som håller väta borta. En klassiker och favorit bland vasaloppsåkarna!

Alpina SCL Eve

En vasaloppssko anpassad för damer
Mer info

Alpina SCL Eve

Alpina SCL Eve är deras vasaloppsko anpassad för damer. Den har en racingsula som ger bättre stabilitet i åkningen och hälgreppet är riktigt bra. Det är en lite bredare modell som sitter bra runt foten och vattenavisande yttertyg som håller väta borta. En klassiker och favorit bland alla som åker tjejvasan!

Madshus Nano Classic+ 100:-

Lätt klassisk pjäxan med komfort och bra passform
Mer info

Madshus Nano Classic

Madshus Nano Classic är en lätt klassisk pjäxan som fortsätter sin inslagna väg som en banbrytande pjäxa för klassisk åkning. Modellen har en flexiblel softshell konstruktionen, vilket ger grym andningsförmåga men med bibehållen vattentäthet och riktigt bra hållbarhet. Modellen erbjuder med sin mjuka framfot en grym passform och samtidigt en riktigt hög komfort. Sitter som en handske på foten!

 

Bindning

Fischer Exercise Classic NNN

En klassisk bindning som fungerar för alla
Mer info

Fischer Exercise Classic NNN

Fischer Exercise är en bra klassisk bindning som du alltid ser i spåret runt om i landet. En bra bindning med NIS-system som gör det möjligt att byta position på bindningen.

Rottefella Xcelerator Classic NIS+ 150:-

Marknadens lättaste bindning?
Mer info

Rottefella Xcelerator Classic NIS

Rottefella Xcelerator Classic NIS är en av marknadens lättaste bindningar (175 gram per par), den har en lägre platta för optimal känsla plus att flexkudden ger dig ett bättre tryck ner i skidan. Denna bindning passar endast skidor som är förberedda med NIS-systemet.

Frågor och omdömen om Madshus paket

Prisvärt paket

Hejsan,

Väger för mycket men skulle vilja köpa ett skidpaket för att motionera. Väger idag 100kg och min plan är att komma ner till ca. 90kg . Är 178 cm lång.

Går det att köpa en skida som klarar detta?

/ Arne
Sportbutiken svarar:
Hej Arne,
Självklart ska vi hitta ett par skidor som passar dig! Just nu är sortimentet lite skralt på just längdskidor på hemsidan, vi fyller på allt eftersom våra lager fylls på.
Ring oss på 08-771 19 00 och prata med mina kollegor på alpinavdelningen så kan dem rekommendera ett skidor, stavar och pjäxor som passar dig!


Kunder som tittade på Madshus paket tittade även på

Blogga om Madshus paket - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!

Stäng