Stäng

APX2-serien 

APX2 är en nyutvecklad serie som består av hockeyklubbor, kroppsskydd och skridskor. Gemensamt för alla dessa är att vikten har minskar markant men funktionerna är ännu bättre! 

APX2 hockeyklubbor är utformade för att ge spelaren bättre puckhantering och ett starkt slagskott. De har en del teknologier som förbättrar spelet såsom Micro Feel II, Intelli-Sense Shot Technology, Monocomp, Aero-Core-3 blad och Vapor Premium Dual Taper. 

Idén med APX2-skydden var att minska vikten och samtidigt ge ett överlägset skydd. De lyckades och här är resultatet! Kroppsskydden har designats med en ny, avancerad teknik som kallas Aerolite, den totala vikten minskar med 30% medan spelaren fortfarande skyddas på bästa möjliga sätt. Tack vare Free Flex konstruktionen som finns i axlar, smalben och armbågar så kan spelaren röra sig fritt på isen utan några hinder. 

Skridskorna är utformade för att ge en större anfallsvinkel som i sin tur leder till skarpare och snävare svängar. Just dessa APX2 skridskor har TUUK Lightspeed, tillverkad i rostfritt stål och högkvalitets aluminium, som gör det möjligt att byta en skena på bara några sekunder. Ett par skridskor som ger stöd och stabilitet men som samtidigt möjliggör snabb acceleration. Även skridskorna har en del teknologier som gör din åkning både bekvämare och mer effektiv!

NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2021 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123