Stäng
Startsidan | Cykel | Alla cyklar | Juniorcyklar | Crescent Trehjuling Bambo
  (

081865-007

)
Crescent Trehjuling Bambo

Är också taggad i:

Frågor och omdömen om Crescent Trehjuling Bambo

ålder

från vilken ålder ålder kan den användas, ?
Sportbutiken svarar:

Ingen åldersgräns

Hej,

Det finns ingen minimum ålder, vi rekommenderar att barnet kan gå.
Hej, är det samma modell på cykeln om man väljer rosa eller blå ist för röd? Var en cykelförsäljare som påstod detta, eftersom röd är originalet?
Sportbutiken svarar:
Hej,
Ja, modellen är desamma - oavsett färg!

Storlek?

Vilken ålder rekommenderas Crescent Bamboo från? Eller kan ni säga hur lång man måste vara för att nå ner till pedalerna?
Sportbutiken svarar:
Hej,

Mellan pedalen (i läget "längst bort") och sadeln är det 50 cm, så med 50 cm långa ben är det inga som helst problem. Man sitter ju dock oftast lite längre fram, och tårna sticker fram så några centimeter kortare bör också fungera.

Trehjulingen Bambo

Hej ! Jag ska köpa trhjulingen Bambo från cresent till mitt barnabarn. Eftersom vi nte bor i samma stad och inte kan träffas vore det ju enklast om den kunde skickas dit direkt istället för till mig Men jag har inte lyckats hitta att jag kan lägga annan leveransadress än fakturaadressen???mvh Lena
Sportbutiken svarar:
Hej Lena, om du köper trehjulingen på faktura så kan man inte välja någon annan adress men om du köper den med kontokort så går det att välja vart den ska levereras.

Ftalater

Hej
Vet ni om handtagen (eller andra plastdetaljer på trehjulingen) innehåller ftalater (mjukgörare i plast om är hormonstörande)?
Sportbutiken svarar:
Hej! Självklart finns inga farliga ämnen i cykeln. Den kontrollen står dock cycleeurope för, och vill du läsa mer om detta ta gärna en titt på denna länk där du även har information om arbetsförhållandena i fabriken/fabrikerna. www.cycleurope.se/downloadfiles/F%C3%B6retagspresentation_Cycleurope%20Sverige%20AB_2008.pdf


Kunder som tittade på Crescent Trehjuling Bambo tittade även på

Blogga om Crescent Trehjuling Bambo - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!