Stäng
Startsidan | Sport & Träning | Längdskidor | Längdpjäxor | Klassisk | Fischer RC3 Classic
  (

087547

)
Fischer RC3 Classic

En riktigt vasaloppsklassiker

Är också taggad i:

Frågor och omdömen om Fischer RC3 Classic

Angående Fisher RC5 CLassic

Har just köpt nya RC5-er storlek 43 som jag har i vanliga fall ! Tyvärr verkar de vara små i storleken så jag kan inte använda dem ! Stämmer min iakttagelse ? Mvh Leif Westman

leif.westman@hotmail.com
Sportbutiken svarar:
Hej,
Jag skulle nog inte säga att de är små i storlekarna, däremot är ju modellen i sig väldigt tight. Vilket innebär att den kanske kan uppfattas som liten i storleken. Men eftersom det är en lite finare pjäxa så sitter den också lite tightare på foten! Du är välkommen att ringa oss på 08-771 19 00 så ska vi försöka hjälpa dig!

Fischer RC3 Classic

Hej där!Jag ska köpa nya pjäxor till mina nya fischerskidor och då det är NNN-binding istället för sns så funkar ej mina gamla salomon. Jag undrar följande. Om jag ska välja en Fischer RC3 Classic, kan jag ta min vanliga storlek eller skall jag höja/sänka ett snäpp? mvhMarcus
Sportbutiken svarar:
Hej,
Fisherskorna är relativt "normala" i storleken, dock bör du ju fundera på hur din socka ser ut om du av den anledningen vill gå upp i storlek. Jag tycker dock att det räcker med en lite tunnare socka och att det är viktigt att få en bra känsla och kontakt mellan pjäxan och skidan!


Kunder som tittade på Fischer RC3 Classic tittade även på

Fischer RC3 Combi
RC3 Combi1 595:-

Blogga om Fischer RC3 Classic - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!