Stäng
Länna Sport | Sport & Träning | Längd | Längdpaket | Klassisk | Salomon RC Skin
  (

LP1004

)
Salomon RC Skin

Salomon RC Skin är ett par längdskidor för klassisk åkning som gör det möjligt att njuta av och använda den höga prestandan hos ett par tävlingskidor utan att krångla med fästvalla. 

Den här modellen är nämligen riktigt effektivt med tekniker som Propulsion Space Frame och en D-Carbon Core som ger såväl vridstyvhet som kraftöverföring vilket leder till en kraftig kick. Samtidigt är dom utrustade med det smarta skin-systemet där mohair-hudar i greppzonen eliminerar behovet av fästvalla och ser till att man alltid har både grepp och glid. 

Rottefella Performance Classic är den ultimata träningsbindningen för klassisk åkning. Funktionell, kvalitativ och säker bindning för klassisk åkning som alltid levererar i spåret. 

Salomon RC8 Prolink är en längdpjäxa för klassisk åkning och åkare som söker den perfekta kombinationen mellan komfort och prestanda. En pjäxa som håller fötterna bekväma hela dagen samtidigt som den står pall för seriös träning! 

När det gäller komfort är passform A och O och RC9 är därför designad med en nära passform där materialet sluter sig kring foten och följer fotens naturliga former. För att sedan hålla hela paketet varmt är linern utrustad med Thinsulate Insulation som verkligen säkerställer en skön känsla. 

Ett klassiskt flex och Prolink Sport yttersula gör tillsammans med den formbara innersulan att man får en kraftöverföring som står pall även när intervallpassen blir riktigt hårda.

Kunder som tittade på Salomon RC Skin tittade även på

Leki CC 600
CC 600999:-
Leki CC 450
CC 450799:-

Frågor och omdömen om Salomon RC Skin

rc9

Hej när får ni in RC9 pjuckan i 38 och 42
Sportbutiken svarar:
Hej!

Vi har inga beräknade leveranser för pjäxan ni efterfrågar, men ring oss gärna så ska vi se om det går att få tag i åt er.

08 - 711 19 00 nå ni oss på.