Stäng

Få din leverans redan ikväll

Nu kan du välja Best Transport Express Miljöfrakt i kassan, bor du i Stockholm eller Uppsala kan du få ditt paket redan samma kväll. Fyll i ditt postnummer och välj valfri dag att få din order levererad hem till dörren kvällstid mellan 18:00-22:00. I nog med att du är säker på att du får ditt paket på angiven dag, så klimatkompenserar Best Transport alla sina leveranser med 100%. Så fort paketet är på väg kan du även spåra transporten live via länken som skickas ut som ett sms. 

Spåra din leverans i realtid

När Best Transport har lastat varorna för hemleverans (strax innan 18.00-22.00) kommer du få ett SMS med en länk till deras leveransportal.

När du kommit in i leveransportalen klickar du på jordgloben. Då kan du i realtid följa var budbilen är på en karta. I leveransportalen ser du även tidsfönstret för din hemleverans samt hur många stopp det är kvar innan chauffören kommer till just dig.

 

Utvärdera din leverans

När Best Transport har levererat din order kan du i portalen betygsätta hur du tyckte att leveransupplevelsen var. Detta uppskattar vi för att kunna se så de uppfyller de krav på leveransen som vi efterfrågar. 

Fyll i antal stjärnor och om du önskar kan du även fylla i kommentarer i fritextfältet.