Stäng

Blogga om oss så belönar vi dig med 80 kronor i rabattkod

Vi på Länna Sport älskar sportprodukter. Vi vet också att de flesta av våra besökare gör det. Har du dessutom en egen blogg eller hemsida blir vi jätteglada om du vill skriva om oss!

För varje blogginlägg som innehåller en länk till en varugrupp på vår hemsida ger vi bort en rabattkod på 80:- som du får använda fritt i webbshoppen.

Fyll i din mailadress och skriv adressen till blogginlägget i meddelandefältet så mailar vi dig rabattkoden. OBS! Erbjudandet gäller 1 gång per blogg/hemsida och på produkter med ordinarie pris.

Din e-postadress: *
Adress (URL) till dina blogg/hemsida där länken till en varugrupp hos oss finns: *
Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Länna Sport AB.

*Vi vill att alla recensioner och blogginlägg ska vara ärliga. Därför kommer vi självklart inte neka rabattkoder till de som skriver sådana inlägg. Däremot förbehåller vi oss rätten att neka rabattkoder till inlägg som kommer från hemsidor/bloggar som uppenbart skapats enbart för att få presentkort av Länna Sport. OBS: Rabattkoden gäller bara för ordrar över 400 kr.

NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2020 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123