Stäng
Du är här:
Startsidan | Butiken | Cykelverkstad

Cykelverkstaden

Inlämning av cykel på Länna Sport

Vi på Länna Sport tar emot och servar de cyklar vi själva har sålt, detta då verkstaden är för liten rent volymmässigt för att kunna serva alla cyklar. Vi erbjuder dig som köpt en cykel hos oss ett års fri service. I denna service ingår bland annat justering av bromsar, växlar, eventuellt riktning av hjul o.s.v.

Vi utför självklart dessutom vanliga servicar, reparationer och uppgraderingar av de cyklar vi har sålt (se prislistan).

Om du vill serva din cykel hos oss och vår kunniga personal är du välkommen in i butiken med cykeln för att tillsammans med någon av våra säljare hitta ett bra datum då cykeln skall vara klar. Hur länge cykeln är inlämnad varierar mellan allt från omedelbart till en vecka eller två beroende på tillgängligheten på delar i vårt lager eller hos våra leverantörer då delar behövs bytas ut.

När du lämnar in din cykel hos oss är det viktigt att den är ren för att vi på bästa sätt skall kunna serva den. Är cykeln för smutsig tillkommer en tvättavgift om 200 kr.

Uthämtning av cykel på Länna Sport

Cykeln servas och färdigställs till det datum som du och säljaren i butik vid inlämningstillfället bestämmer. Cykeln är klar klockan 16.00 den dag du skall hämta den.

Vi kan även förvara din cykel hos oss mot en avgift på 100 kr/dygn. På grund av platsbrist i verkstaden är detta också en tjänst som tillkommer för dig som inte vill eller kan hämta cykeln på det angivna datumet.

Prislista för service av cyklar på Länna Sport

  • För att garantera kvalitén på servicen servar vi enbart cyklar köpa hos Länna Sport
  • Nedan följer en prislista för service. Priserna kan dock kompletteras med materialkostnader men dessa skall göras i samråd med säljaren.
Helservice600kr
Punktering, ink ny kvalitetsslang250kr
Justering av växlar200kr
Växelservice, ny vajer och höljen400kr
Justering av bromsar200kr
Bromsservice, nya klossar/vajer400kr
Hydraliska bromsar, luftning300kr
Riktning av hjul200kr + 15kr/eker
Kedjebyte200kr
Byte av vevlager och vevparti300kr
Byte av styrlager300kr
Gaffelservicefrån 500kr
Byte av navväxlar400kr