Stäng
Du är här:
Länna Sport | Meny | Guider & Tips | Längdguider | Längdskidor på nätet

Längdskidor på nätet!

Vi på Länna bestämde oss tidigt för en sak - när vi säljer längdskidor på nätet ska det vara precis som att köpa i vår fysiska butik. Det skiljer oss långt från våra konkurrenter!

Hur går det till att välja ut rätt skida?

För att plocka fram RÄTT längdskidor till dig behöver vi vissa uppgifter. För att plocka fram rätt spann behöver vi din vikt och hur mycket du tidigare har åkt. Är du nybörjare eller glad motionär som åker några gånger per år har du inte samma teknik som någon som tränar inför ett Vasalopp. Din teknik och styrka avgör hur väl du kan trycka ner skidan och därmed få fäste. Åker du på en för hård skida kan du inte trycka ner spannet och du kommer uppleva något vi alla vill undvika - bakhalt. 

Vi prövar ut spannet på alla skidor vi säljer

Med de uppgifter vi får av dig kan vi prova spannet på skidan med hjälp av våra verktyg och se ifall skidan kommer att passa. Gör den inte det hör vi av oss och kommer med ett nytt förslag. Det är av yttersta vikt att spannet passar just dig och din skidåkning! Just därför tar vi oss tid att i butiken pröva och se att skidan kommer passa dig! Bra va?!


Att köpa längdskidor på nätet från Länna Sport - steg för steg


1. Plockar fram vald modell och längd

Det första vi gör att är att hämta den skidan du valt och rätt längd som du uppgett vid din beställning. 

2. Prövar ut och mäter ditt spann
Nu kan vi lägga skidorna på spannbänken och prova trycket på skidorna med hjälp av vårt verktyg. Med hjälp av verktyget kan vi se hur spannet kommer ligga mot marken när du står på dina skidor. Vi kontrollerar också att du kommer kunna trycka ner spannet och få fäste när du skjuter ifrån i åkningen.
3. Märker ut spannet åt dig
Vi märker ut spannet åt dig så att du enkelt vet hur du ska applicera vallan när du ska ut och åka. Allt för att underlätta för dig när du sedan ska ut och åka i spåren.
4. Monterar bindningen åt dig
Om du har valt till en bindning så monterar vi självklart bindningen till dig innan vi skickar skidorna. Det kan vara lite knepigt att montera bindningen själv så den avgiften bjuder vi gärna på! 
5. Paketerar varsamt och skickar skidorna direkt
Till slut kan vi varsamt paketera dina skidor och skicka direkt hem till dig. Smidigare och säkrare än så här går inte att finna på nätet!


Sen är det bara ut i spåret och köra!
 

NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2021 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123