Stäng
Du är här:
Startsidan | Varumärken | Tierra

Tierra

Tierra
0 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Antal:

Tierra

Sedan Tierra grundades för över 30 år sedan har syftet varit att tillverka kläder som skyddar mot vädret inte bara i bergsmiljöer utan i alla tänkbara sammanhang utomhus. En stor del av arvet kommer just från bergen.

Tierra, har de gjort kläder för bergen sedan 1983. De var med den första svenska expeditionen till Mount Everest och med Ola Skinnarmo till Nordpolen. De har varit på tusentals små och stora äventyr genom åren, både med professionella expeditioner och vardagliga amatöräventyrare.

På Tierra är det viktigt med äventyr, av flera skäl. Dels för att de själva älskar att vara ute i fjällen, sommar som vinter. Dels för att de sätter en ära i att producera marknadens bästa plagg för bara den andra delen av berget.

Deras plagg utvecklas genom att de är konstant äventyrliga samt genom att vara lyhörda för sina åsikter och även andras. Såklart även genom sina erfarenheter och andras erfarenheter.

Tierra Test Team och den alpina Mountain Rescue är exempel på ovärderliga bollplank och produkttestare. Ovärderlig i deras ansträngningar att tillfredsställa oss alla som söker efter en annan del av berget.