Stäng

Fråga oss - vi kan företagsförsäljning!

Hos Länna Sport hittar du profilkläder och gåvor till dina anställda! Oavsett yrke ser vi till att det finns profilkläder som speglar ert varumärke. Lägg din beställning direkt via webben eller kontakta oss för att lägga en beställning. Självklart kan vi trycka ditt namn och företagsnamnet på dina arbetskläder. Välkomna till avdelningen för företagsförsäljning på Länna Sport.

 

Har du frågor om vårt sortiment, vill du beställa produkter eller bara komma i kontakt med oss? 
Maila till foretag@lannasport.se eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

 

Hälsningar,

Lillan, Tommy & Iréne
Länna Sport Företagsförsäljning

 

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Länna Sport AB.

TILLFÄLLIG SKATTEFRIHET T.O.M 31 DECEMBER 2021

Skattefria gåvor till anställda

Nu kan ni skattefritt köpa gåvor, exempelvis presentkort, för upp till 2 000:- inkl moms/anställd. Passa på att köpa sommarpresenter till era anställda. Hos oss hittar du cyklar, golf, hockeyutrustning, skor, padel, sportmode och mycket mer.

Profilkläder - hos Länna Sport

Länna Sport har sen 2010 utökat sortimentet med profilkläder och gåvor för företag. Under kategorin profilkläder ser ni ett urval i vad vi kan erbjuda för kläder och accessoarer från utvalda kvalitetsvarumärken.   

 

Varumärken

Berkeley, Cutter & Buck, Sandryds och Gant Home är några av de varumärkena som du hittar i vårt sortiment för profilkläder och företagsgåvor. Beställer du via webben är det alltid fri frakt och fria byten om du inte skulle vara nöjd med storlekarna.
Om du har vägarna förbi vår fysiska butik i Länna kan du beställa via webben och välja att du vill hämta ut din order i butiken. Då kan du i lugn och ro prova dina kläder och direkt byta om storleken inte skulle passa.

 

Vi som jobbar med profilkläder på Länna Sport

Du kommer i kontakt med vår företagsförsäljning när du mailar till foretag@lannasport.se eller:

Personligen:
Tommy Carlsson: tommy.c@lannasport.se eller 070 - 090 13 23
Lillan Sundström: lillan.s@lannasport.se eller 072-319 94 49
Iréne Björkman: irene.b@lannasport.se eller 070 -155 12 28

Beställningar

Vill du göra en beställning till dig själv eller till ditt företag? För att göra en beställning, oavsett antal arbetsskor eller arbetsbyxor kan du antingen maila direkt till foretag@lannasport.se eller lägga din beställning direkt via webben.

 

Tryck på kläderna

Vill du ha ditt namn tryckt på dina nya kläder eller gåvor? Kanske hela företagsnamnet ska tryckas på jackan från Berkeley?
- Inga problem! Vi trycker självklart efter dina önskemål. Prata med Lillan, Iréne eller Tommy - våra experter när det kommer till tryck på företagsprodukter. 

 

NYHETSBREV

Vill du ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2022 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123