Stäng

Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

HELTIDSTJÄNST ALPINT, LÄNGD OCH CYKELAVDELNINGEN

Länna Sport har en av Sveriges största alpin, längd och cykelavdelningar. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en riktig sportbutik med möjlighet till personlig utveckling tillsammans med stor gemenskap och teamkänsla.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du ska, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt produkt och modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet. I arbetet ingår även prismärkning, påfyllning av varor samt hålla ordning i butiken och på lager. Du kommer att tilldelas specifika ansvarsområden.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja.

Du är driven och är utåtriktad.

Du är noggrann, stresstålig och gillar ett högt tempo.

Du har ett grundligt intresse inom alpin- och längdskidor och/eller om cyklar.

Vi ser gärna att du åker någon form av skidor och/eller cyklar själv.

Erfarenhet av detaljhandel är meriterande.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.

Vi följer handelsavtalet och tillämpar provanställning.

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan till jobb@lannasport.se Märk mailet "Heltidstjänst nedervåning" och ditt namn. Sista ansökningsdatum är 2019-08-30.

HELTIDSTJÄNST LAGER

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. I närheten av butiken har vi ett lager där det flesta inleveranser sker.

 

Arbetsuppgifter

Du är länken mellan butiken och lagret. Du ansvarar för in- och utleveranser från lagret, strukturera sortimentet efter årstid och prismärker de produkter som kommer in. Du ska sköta in och utleveranser från vårt externa lager. Se till att produkter prismärks, ligger på rätt hylla och är på rätt plats vid rätt tillfälle.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du har ett bra ordningssinne och kan jobba självständigt.

Du är noggrann, stresstålig och gillar ett högt tempo.

Tjänsten i sig kräver ingen produktkunskap men du kommer behöva lära dig produkternas livscykler och vilka produkter som är vad för att kunna understödja butiken. 

Truckkort är meriterande.

B-körkort krävs.

                                                                                                                   

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Vardagar. Vi följer handelsavtalet och tillämpar provanställning.

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@lannasport.se Märk mailet "Heltidstjänst Lager" och ditt namn. Sista ansökningsdatum är 2019-08-30