Stäng

Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

HELTIDSTJÄNST CYKELVERKSTADEN

Länna Sport har som ett steg för att ge kunden bästa tänkbara service en välutvecklad och ambitiös verkstad, både på sommaren (cyklar) och på vintern (vallning, montering etc). Vi vill hjälpa kunden att ta hand om och vårda sin utrustning för att på så sätt öka livslängden på densamma. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda alla våra kunder bästa tänkbara service och kunskap om material, funktion och kvalitet. Det är viktigt för oss på Länna Sport att du alltid är villig att sätta kunden och dennes behov i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker därför dig som är händig, serviceinriktad och lösningsorienterad. Som cykelmekaniker/reparatör kommer du att ansvara för att reparera, montera, och sälja produkter relaterat till vår verkstad. Det är viktigt att vi kan erbjuda kunden rätt typ av produktservice och du måste därför ha mycket goda kunskaper kring cyklar. Tjänsten är huvudsakligen verkstadsrelaterad men viss butiksarbete kan förekomma.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du bör vara social, framåt, initiativrik.

Du har kunden i fokus och du ser alltid till att ge bästa tänkbara service.

Att du har erfarenhet av cykelreparationer ser vi som en självklarhet, då detta är ett krav för denna tjänst.

Meriterande är cykelutbildningar såsom Shimano Service center, dämparservice samt elcykelservice.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.

Vi följer handelsavtalet och tillämpar provanställning.

 

Ansökan 

Maila ditt CV och ett personligt brev till jobb@lannasport.se Märk mailet "Heltidstjänst cykelverkstaden" och ditt namn.