Stäng

Recensioner från våra kunder:



________________________________________________________________________

"Köpte en Skeppshultcykel här men växlarna strulade rätt snart, men när jag kontaktade Lännas verkstad hjälpte de mig att fixa till dem så att det blev jättebra. Stort tack för hjälpen."

Kund Recension från Google (2020-09-14)
________________________________________________________________________

"Suverän hjälp i samband med ett reklamationsärende. Tjejen som hjälpte till gjorde allt för att leta fram ett kvitto som var knutet till köpet 12 månader tidigare via deras datasystem. Trevligt bemötande och ersättningsprodukt kom inom ett par dagar :)."

Kund Recension från Google (2020-08-11)
________________________________________________________________________

"De hade inte varan jag var ute efter, men föreslog en annan liknande till liknande pris och var väldigt snabba med svar på mail."

Kund Recension från Prisjakt (2020-07-15)
________________________________________________________________________

"Väldigt nöjd med mitt köp av cykel hos Länna Sport. Beställde en svart Nishiki 501 på rea, Länna Sport ringde efter ett par dagar och sa att den tyvärr är slut i lager och erbjöd sig att kolla efter en likvärdig svart cykel då jag inte ville ha en röd 501:a. Det blev en Nishiki-cykel modell bättre som levererades väldigt snabbt, smidigt och gratis med hemleverans. Cykeln var färdigmonterad, till och med låshållaren till låset jag köpte till var monterad, det var bara att vända rätt styret, skruva på pedalerna och sedan var det bara att rulla ut på premiärturen. Riktigt nöjd med den otroliga servicen!"

Kund Recension från Prisjakt (2020-06-27)
________________________________________________________________________

"Stort utbud, bra priser, snabb leverans, fraktfritt! Toppen!"

Kund Recension från Prisjakt (2020-06-12)
________________________________________________________________________

"Beställde en cykel fraktfritt fredag kväll och nästa torsdag stod PostNord med paketet hemma hos mig. Jätte smidigt, bra info vid varje moment från beställning till spårning av paketet och leveransalternativ. Det var bara att packa upp, skruva pedalerna, vrida styret och ut på testrunda! Jag är jättenöjd"

Kund Recension från Prisjakt (2020-05-16)
________________________________________________________________________

"Ville byta ut en av mina artiklar och det löstes smidigt efter samtal med kundtjänst. Ingen fördröjning av leverans trots att ordern redan var packad och lastad."

Kund Recension från Prisjakt (2020-05-03)
________________________________________________________________________

"Superbra service! Personal som tar sig tid och är kunniga! Tips att vara där när de öppnar för det är mycket folk där och blir snabbt kö till personlig hjälp."

Kund Recension från Google (2020-04-04)
________________________________________________________________________

"Väldigt bra sportbutik med brett sortiment av kvalitetsmärken. Utmärkt personal som är hjälpsam och kunniga. Kan vara väldigt mycket folk på helgerna. kunden."

Kund Recension från Google (2020-03-02)
________________________________________________________________________

"Enkel kassa, bra möjlighet att välja fraktalternativ där Best levererade till dörren dagen efter beställning."

Kund Recension från pricerunner (2019-09-28)
________________________________________________________________________

"Snabb leverans, bra pris, fraktfritt"

Kund Recension från Prisjakt (2018-09-06)
________________________________________________________________________

"Trevlig och kunnig personal, bra urval av varor i olika kvalitetsnivå och pris!"

Kund Recension från Prisjakt (2018-08-25)
______________________________________________________________________

"Service i världsklass! Köpte längdutrustning till hela familjen och fick kanonhjälp. Dock hade mina stavar två vänsterstraps vilket Länna Sport åtgärdade inom två timmar när jag uppmärksammade dem på problemet genom att köra hem med ett par nya till mig då jag inte hade möjlighet att åka dit."

Kund Recension från Google (2018-03-07)
________________________________________________________________________

"Väldigt seriös personal som försöker hitta den bästa lösningen för kunden."

Kund Recension från Google (2018-08-14)
________________________________________________________________________

"Service i världsklass! Köpte längdutrustning till hela familjen och fick kanonhjälp. Dock hade mina stavar två vänsterstraps vilket Länna Sport åtgärdade inom två timmar när jag uppmärksammade dem på problemet genom att köra hem med ett par nya till mig då jag inte hade möjlighet att åka dit."

Kund Recension från Google (2018-03-07)
________________________________________________________________________

"Väldigt snabb att både leverera och att ge info om vad som händer från det jag gjorde beställningen till det att Länna Sport lämnade över till Post Nord för leverans av cykeln. Föredömligt hanterat! Kommer definitivt att återkomma till dem för framtida inköp."

Kund Recension från Prisjakt (2018-03-06)
________________________________________________________________________

"Superbra bemötande hos personalen. Lätt hemsida."

Kund Recension från Google (2018-03-04)
________________________________________________________________________

"Stort utbud, kunnig personal!"

Kund Recension från Google (2018-02-18)
________________________________________________________________________

"Snabbt, prisvärt. Bra grejor. Bäst av allt är råden man får om man ringer och frågar om storlekar eller skillnader mellan modeller. Säljarna kan sina saker."

Kund Recension från prisjakt (2018-02-17)
________________________________________________________________________

"Kunniga! Väldigt trevligt bemötande! Måna om att kunden blir nöjd. Mycket positiv kontakt. Återkommer gärna!"

Kund Recension från prisjakt (2018-02-16)
________________________________________________________________________

"Har aldrig blivit besviken när jag handlat på länna sport. Prisnivån är några lägen högre mot stadium & inter sport, men du får vad du betalar för. Kvalitet och kunnatg personal"

Kund Recension från Google (2018-02-15)
________________________________________________________________________

"Extremt duktiga och extremt kunniga, rekommenderas varmt!"

Kund Recension från Facebook (2018-02-14)
________________________________________________________________________

"Länna Sport har personlig och bra service. Vi är mycket nöjda!"

Kund Recension från pricerunner (2018-02-10)
________________________________________________________________________

"Effektiva och bra lösningar. Mycket nöjd med deras service och kundtjänst."

Kund Recension från prisjakt (2018-01-22)
________________________________________________________________________

"Otroligt bra service. Beställde stavar och fick den dagen efter. Jag skulle resa bort så det var bråttom. Tack!"

Kund Recension från Facebook (2018-01-20)
________________________________________________________________________

"Tack Länna för snabb leverans av skidor!"

Kund Recension från Facebook (2018-01-12)

NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2020 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123