Du är här:
Startsidan | Länna Sport CK

Länna Sport CK

Länna Sport CK
Sammanfattning av säsongen och tankar kring framtidenSammanfattning av säsongen och tankar kring framtiden
Kan ju börja med att säga att min säsong i år har helt klart varit min bästa någonsin! Så snabbt som jag cyklat i år har jag aldrig gjort förut och det har varit grymt kul! I år har mitt fokus legat på långlopp och framför allt Långloppscupen. I Långloppscupen lyckades jag ta hem en tredjeplats i totalen vilket jag verkligen är nöjd med. Jag var inte långt ifrån andraplatsen heller...Läs mer!
den 31 oktober 2016 14:42 av Ludvig Kitzberger

Cykelcross och Offseason Cykelcross och Offseason
08:00 var jag och pappa på plats ute vid Stora Skuggan för att ha gott om tid på oss inför tävlingen. När vi hämtat ut nummerlappar och chip så körde jag två träningsvarv på banan tillsammans med Johan Possman...Läs mer!
den 31 oktober 2016 11:11 av Ludvig Kitzberger

Hagströmska CX Pokalen 2016Hagströmska CX Pokalen 2016
Ja då var det klart, Hagströmska CX pokalen är över. Och kul var det, riktigt kul att tävla i cykelcross. Vi i A-klassen startade bakom juniorerna, när starten gick så blev det lite kaosartat. Jag kom ändå iväg bra men på första varvet... Läs mer!
den 13 oktober 2016 11:43 av Ludvig Kitzberger

Produkttest: Suunto SpartanProdukttest: Suunto Spartan
Det är inte många som kan ha missat att teknologier med pekskärm är på frammarsch. Att ha en mobiltelefon med pekskärm är numera en självklarhet och dagens ungdomar har svårt att se sambandet med vårtor och en padda. I och med att Apple nu släppte sin Apple Watch togs det första stora steget för att införa denna teknologi även hos klockor. Men även om Apples klocka har vissa träningsfunktioner har det än så länge inte funnits någon riktigt bra träningsklocka med pekskärm. Det här har Suunto nu ändrat på. Spartan är nämligen här...Läs mer!
den 26 september 2016 14:32 av Max Svanberg

Västgötaloppet 2016 och dags för cykelcrossVästgötaloppet 2016 och dags för cykelcross
Igår lördag kördes Västgötaloppet, den sista deltävlingen i Långloppscupen. Det skulle bli den tävlingen där totalen avgjordes för oss juniorer...Läs mer!
den 26 september 2016 09:56 av Ludvig Kitzberger

Hammarby Hill 2016 (Mathias)Hammarby Hill 2016 (Mathias)
I lördags var det hemmatävling i Hellasgården och Nackareservatet. Jag hade varit ute och cyklat 2015 års bana ett par två-tre gånger för att på så sätt känna till terrängen lite bättre. Jag visste på förhand att banan är ganska tekniskt krävande vilket sällan är till min fördel...Läs mer!
den 12 september 2016 16:04 av Mathias Bohman

Bockstensturen 2016 (Mathias)Bockstensturen 2016 (Mathias)
Dagen innan loppet var jag extremt taggad på att få cykla lite igen. Jag tog bilen ner till de djupaste skogarna i Småland för att sova hos en kompis för att sedan åka de sista 15 milen till tävlingen på lördag morgon. Sagt och gjort dök jag upp i Varberg kring klockan nio för att hämta ut min nummerlapp...Läs mer!
den 7 september 2016 13:30 av Mathias Bohman

Bockstensturen 2016 (Ludvig)Bockstensturen 2016 (Ludvig)
Min helg började på torsdag eftermiddagen med att ta tåget ner till Stockholm. När jag kom hem på kvällen så monterade jag ihop cykeln och bytte ut det gamla trasiga växelreglaget mot ett nytt. Jag hade nämligen sönder det gamla när jag ramlade på en träning i veckan. Bara skador på cykeln som tur var, allt bra med mig...Läs mer!
den 6 september 2016 11:59 av Ludvig Kitzberger

Cykelvasan 2016 (Johan)Cykelvasan 2016 (Johan)
Inledde Vasaveckan med förkylning och utebliven träning under veckans första del och kände mig allmänt hängig. I samma stund som jag gör allt för att inte dra på mig något värre plingar det till i telefonen och jag ser på Strava att Mattias Boman (min rival och klubbkompis) vart ute och kört ett solopass på Vasaloppsdistansen (90km) med en snittfart på 34,7km/h i snitt. Nu är jag inte längre bara förkyld utan även i psykologiskt underläge… Läs mer!
den 24 augusti 2016 av Johan Possman

Bloggare #5 Johan PossmanBloggare #5 Johan Possman
Johan Possman är en de mest meriterade cyklisterna i Länna Sport CK. Han har genom åren radat upp mästerskapstitlar i Downhill och har till och med varit sponsrad av Red Bull! Men han är inte bara en stjärna på att cykla utför. Johan är numera även småbarnsfar och egenföretagare samt har på senare tid även börjat cykla på platten... Läs mer!
den 23 augusti 2016 av Max Svanberg

Stäng