Du är här:
Startsidan | Länna Sport CK

Länna Sport CK

Länna Sport CK
Ny i klubben: Matthias WengelinNy i klubben: Matthias Wengelin
Jag är en 29 år gammal MTB-cyklist som gjorde min första tävling på två hjul redan när jag var 7 år gammal, men har när jag var yngre hållit på med både hockey och fotboll. Sedan jag började på cykelgymnasiet i Skara har det dock vart fullt fokus på cykling...Läs mer!
den 15 december 2017 av Matthias Wengelin

Ironman 70.3 Pays d'AixIronman 70.3 Pays d'Aix
Värd får årets triathlonpremiär stod staden Aix en Provence i Frankrike för och det var därför, för min del, en premiär i två avseenden. Nämligen årets första tävling och min första tävling utomlands.  Visserligen har jag tävlat i Danmark en gång tidigare men det var så nära att jag tycker det kan räknas som ”en annan del av Skåne”...Läs mer!
den 15 juni 2017 11:20 av Max Svanberg

Pearl Izumi MTBPearl Izumi MTB
Vilket race, vilken dag!  Oj vad bra det gick idag, riktigt härlig känsla i kroppen, sjukt kul var det också! Idag var det alltså race i Uppsala, precis vid slottet var start och mål. Starten gick ut en kort bit igenom stan innan man kom in i skogen...Läs mer!
den 18 maj 2017 11:24 av Ludvig Kitzberger

Lidinglöloppet och lite tillLidinglöloppet och lite till
Starten gick iväg på asfaltsvägen i ca 2km, efter det svängde vi upp på en smal cykelbana efter en riktgt skarp vänsterkurva. Jag var mitt i kurvan när jag hörde hur cyklarna bakom skrapade i asfalten, kollade snabbt bakåt och såg att det hade blivit en mindre krasch...Läs mer!
den 8 maj 2017 14:07 av Ludvig Kitzberger

Salzkammergut Trophy, 210km och 7119 höjdmeter!Salzkammergut Trophy, 210km och 7119 höjdmeter!
Här har ni mitt stora mål för i år - Salzkammergut Trophy! Vad är Salzkammergut Trophy? Banan är på 210,2 kilometer och 7119 höjdmeter och ska avverkas på under 16 timmar. Det är med andra ord en ordentlig utmaning att bara ta sig i mål på det här loppet. Tävlingen går nere i Bad Goisern i Österrike den 15:e Juli...Läs mer!
den 8 maj 2017 13:36 av Ludvig Kitzberger

Sammanfattning av säsongen och tankar kring framtidenSammanfattning av säsongen och tankar kring framtiden
Kan ju börja med att säga att min säsong i år har helt klart varit min bästa någonsin! Så snabbt som jag cyklat i år har jag aldrig gjort förut och det har varit grymt kul! I år har mitt fokus legat på långlopp och framför allt Långloppscupen. I Långloppscupen lyckades jag ta hem en tredjeplats i totalen vilket jag verkligen är nöjd med. Jag var inte långt ifrån andraplatsen heller...Läs mer!
den 31 oktober 2016 14:42 av Ludvig Kitzberger

Cykelcross och Offseason Cykelcross och Offseason
08:00 var jag och pappa på plats ute vid Stora Skuggan för att ha gott om tid på oss inför tävlingen. När vi hämtat ut nummerlappar och chip så körde jag två träningsvarv på banan tillsammans med Johan Possman...Läs mer!
den 31 oktober 2016 11:11 av Ludvig Kitzberger

Hagströmska CX Pokalen 2016Hagströmska CX Pokalen 2016
Ja då var det klart, Hagströmska CX pokalen är över. Och kul var det, riktigt kul att tävla i cykelcross. Vi i A-klassen startade bakom juniorerna, när starten gick så blev det lite kaosartat. Jag kom ändå iväg bra men på första varvet... Läs mer!
den 13 oktober 2016 11:43 av Ludvig Kitzberger

Produkttest: Suunto SpartanProdukttest: Suunto Spartan
Det är inte många som kan ha missat att teknologier med pekskärm är på frammarsch. Att ha en mobiltelefon med pekskärm är numera en självklarhet och dagens ungdomar har svårt att se sambandet med vårtor och en padda. I och med att Apple nu släppte sin Apple Watch togs det första stora steget för att införa denna teknologi även hos klockor. Men även om Apples klocka har vissa träningsfunktioner har det än så länge inte funnits någon riktigt bra träningsklocka med pekskärm. Det här har Suunto nu ändrat på. Spartan är nämligen här...Läs mer!
den 26 september 2016 14:32 av Max Svanberg

Västgötaloppet 2016 och dags för cykelcrossVästgötaloppet 2016 och dags för cykelcross
Igår lördag kördes Västgötaloppet, den sista deltävlingen i Långloppscupen. Det skulle bli den tävlingen där totalen avgjordes för oss juniorer...Läs mer!
den 26 september 2016 09:56 av Ludvig Kitzberger

Stäng