Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

Extrapersonal HOCKEYAVDELNINGEN

Länna Sport har sedan 2005 försett kunder runt om i Sverige med produkter från vårt breda sortiment. Vi söker nu dig som är villig att anta utmaningen att jobba på vår hockeyavdelning. Vi på Länna Sport lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att serva de kunder som vill handla hockeyprodukter av oss, oavsett om det är via webben eller i den fysiska butiken. Du ska vid behov hjälpa kunden att köpa, returnera och byta produkter. du strävar alltid efter att hitta rätt produkt till rätt kund. Du fyller på varor i butiken, ser till att det alltid är städat och påfyllt samt tar emot och prismärker kompletteringsorders och beställningar. Vid behov hjälper du även till på andra avdelningar.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du bör vara social, ha lätt för att ta kontakt med andra människor både i tal och skrift, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter att du vid behov kan arbeta i ett högt men kontrollerat tempo. Det är viktigt för oss på Länna Sport att du alltid är villig att sätta kunden och dennes behov i första rummet.

 

Arbetstid

Du kommer att assistera vår ordinarie personal på helger och vid särskilda behov.

 

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal - Hockeyavdelningen" och ditt namn.

Extrapersonal Alpint och längdskidavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms största alpin och längdavdeling med skidor som passar alla. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Du har grundkunskaper om längdskidor och alpina produkter. Vi ser även gärna att du i övrigt är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

Arbetstider

Du kommer att assistera vår ordinarie personal på helger och vid särskilda behov.

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal alpint och längd" och ditt namn.

Extrapersonal till konfektion och skoavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms absolut största kläd/konfektionsavdelningar med allt från beachmode till högteknologiska plagg för extremsporter. Vår skoavdelning tillhandahåller allt från sportskor till snygga vinterkängor. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda alla våra kunden djup kunskap om material, funktion och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta precis rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

Du kommer specialisera (men inte begränsas till) en särskild avdelning eller varumärke för att kunna erbjuda extra hög servicegrad.

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa människor att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sport- eller friluftslivsintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

Arbetstid

Du kommer att assistera vår ordinarie personal på helger och vid särskilda behov.

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal till sko och konfektionsavdelningen" och ditt namn.

Stäng