Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

HeltidsTJÄNST skoavdelningen

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.  

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst skoavdelningen" och ditt namn.

Extrapersonal cykelavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms största alpin, längd och cykelavdelningar. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet.


Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet. För oss är service och kunskap A och O, varför det är viktigt att du har ett genuint intresse för cyklar.


Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Du har grundkunskaper om cyklar. Vi ser även gärna att du i övrigt är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.


Arbetstider

Extrapersonal, vardagar och helger.

Ansökan

Maila ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal cykelavdelningen" och ditt namn.

Stäng