Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

Extrapersonal Alpint och längdskidavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms största alpin och längdavdeling med skidor som passar alla. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Du har grundkunskaper om längdskidor och alpina produkter. Vi ser även gärna att du i övrigt är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

Arbetstider

Du kommer att assistera vår ordinarie personal på helger och vid särskilda behov.

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal alpint och längd" och ditt namn.

Extrapersonal till konfektion och skoavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms absolut största kläd/konfektionsavdelningar med allt från beachmode till högteknologiska plagg för extremsporter. Vår skoavdelning tillhandahåller allt från sportskor till snygga vinterkängor. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda alla våra kunden djup kunskap om material, funktion och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta precis rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

Du kommer specialisera (men inte begränsas till) en särskild avdelning eller varumärke för att kunna erbjuda extra hög servicegrad.

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa människor att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sport- eller friluftslivsintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

Arbetstid

Du kommer att assistera vår ordinarie personal på helger och vid särskilda behov.

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal till sko och konfektionsavdelningen" och ditt namn.

Stäng