Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

Heltidstjänst HOCKEYAVDELNINGEN

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att serva de kunder som vill handla hockeyprodukter av oss, oavsett om det är via webben eller i den fysiska butiken. Du ska vid behov hjälpa kunden att köpa, returnera och byta produkter. Du strävar alltid efter att hitta rätt produkt till rätt kund. Du fyller på varor i butiken, ser till att det alltid är städat och påfyllt samt tar emot och prismärker kompletteringsorders och beställningar. Vid behov hjälper du även till på andra avdelningar.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du bör vara social, ha lätt för att ta kontakt med andra människor både i tal och skrift, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter att du vid behov kan arbeta i ett högt men kontrollerat tempo. Det är viktigt för oss på Länna Sport att du alltid är villig att sätta kunden och dennes behov i första rummet.

 

Arbetstid

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.  

 

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidspersonal - Hockeyavdelningen" och ditt namn. 

Heltidspersonal cykelavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms största alpin, längd och cykelavdelningar. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet.


Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet. För oss är service och kunskap A och O, varför det är viktigt att du har ett genuint intresse för cyklar.


Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Du har grundkunskaper om cyklar. Vi ser även gärna att du i övrigt är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.


Arbetstider

Heltid, tillvidare. Rullande schema med arbete varannan helg. 

Ansökan

Maila ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst cykelavdelningen" och ditt namn.

SEO/SEM-ANSVARIG  

Länna Sport är en familjeägd sportbutik med runt 50 anställda. Vi säljer cyklar, skidor, hockeyutrustning, skor och träningsutrustning kombinerat med utvalda kvalitétsvarumärken inom konfektion och skor. Vårt motto är att alltid ge kunden den bästa servicen och kunskapen. Butiken ligger i Länna, söder om Stockholm. Förutom e-handeln och fysiska butiken erbjuder vi idrottsklubbar och företag föreningskläder genom egna shop-in-shops.

Redan 2005 lanserade Länna Sport sin e-handel och sen dess har vi hunnit med en hel del!

Idag består webbavdelningen av redaktörer, grafiker, kundtjänst, marknadsförare och orderadministratörer. Vi har tät dialog med butiken, då våra ordrar delvis administreras av butikspersonalen. Söker du en kreativ arbetsplats med varierande arbetsuppgifter som ständigt på väg framåt så kan detta vikariat vara något för dig.

 

Vem är du?

Just nu arbetar vi för att nå ut till fler kunder i Sverige och även i Norden. Därför söker vi dig som är kunnig inom SEM och SEO och andra digitala marknadsföringskanaler. I rollen krävs relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande. Du har med fördel erfarenheter inom e-handel och digital marknadsföring.

 

Mer specifikt söker vi dig som kan:

  • Hantera och bygga all text-content på sajten. Texter, översättningar etc.
  • Jobba aktivt med att förbättra Länna Sports seo onsite samt offsite. Du är väl bevandrad inom google analytics samt excel.
  • Se över möjligheter i nya marknader, uppgraderingar på existerande funktionalitet och teknisk infrastruktur på webbshopen. Du har kontakten med vår plattformsleverantör E37 och du behöver vara kunnig inom html och css.
  • Förhållande till byråer/konsulter för att maximera ROI
  • Samarbeta med andra digitala marknadsföringskanaler

Ansökan skickas till malin.b@lannasport.se och märk mailet med "SEO/SEM-ansvarig"

EXTRAPERSONAL TILL KONFEKTION OCH SKOAVDELNINGEN

Länna Sport har en av Stockholms absolut största kläd/konfektionsavdelningar med allt från beachmode till högteknologiska plagg för extremsporter. Vår skoavdelning tillhandahåller allt från sportskor till snygga vinterkängor. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda alla våra kunden djup kunskap om material, funktion och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du ska, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta precis rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

Du kommer specialisera (men inte begränsas till) en särskild avdelning eller varumärke för att kunna erbjuda extra hög servicegrad.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa människor att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sport- eller friluftslivsintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

 

Arbetstid

Extrapersonal på helger.

 

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "extrapersonal till sko och konfektionsavdelningen" och ditt namn.

DELTIDSTJÄNST PLOCK OCH PÅFYLLNING

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

Denna roll bygger på att du som plockare och påfyllare framför allt ska underlätta arbetet för säljarna i butiken. Det innebär att du hjälper till att prismärka, fylla på, häng ut i butiken, fronta samt ställa i ordning på lagret för att kunden och säljaren enkelt ska kunna navigera sig fram bland produkterna.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Det krävas ett hårt och effektivt arbete där viljan att skapa ordning kommer vara central. Det kommer krävas egna initiativ och självständigt arbete för att det ska fungera. Vi ser gärna att du är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

 

Intressant för oss

Om du är aktiv inom någon sport, framför allt någon som vi säljer i butiken. Har du tidigare erfarenheter från liknande arbeten.

 

Arbetstider

Deltid, Vardagar 08.00-11.00 med möjlighet till mer.   

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mejlet "Deltidstjänst plock och påfyllning" och ditt namn.

Stäng