Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

HeltidsTJÄNST skoavdelningen

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.  

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst skoavdelningen" och ditt namn.

EXTRAPERSONAL KASSAN - RULLANDE SCHEMA

Länna Sport är en av Stockholms största sportbutiker med allt från sportmode till hockey, skidor och cyklar. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en till kollega till kassan. Du är glad och positiv, stresstålig och strukturerad. Det är viktigt att du har en stor ansvarskänsla. Du kommer att arbeta i vår butik i Länna, söder om Stockholm. Är du sportintresserad är detta ett plus.

Låter detta spännande? Välkommen med din ansökan till oss! Tillträde omgående!

 

Arbetstider

Rullande schema om fyra veckor. 
V 1. Onsdag och torsdag
V 2. Tisdag, lördag och söndag
V 3. Torsdag
V 4. Tisdag, lördag och söndag

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal kassan" och ditt namn.

Extrapersonal cykelavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms största alpin, längd och cykelavdelningar. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet.


Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet. För oss är service och kunskap A och O, varför det är viktigt att du har ett genuint intresse för cyklar.


Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Du har grundkunskaper om cyklar. Vi ser även gärna att du i övrigt är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.


Arbetstider

Extrapersonal, vardagar och helger.

Ansökan

Maila ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal cykelavdelningen" och ditt namn.

SEO/SEM-ANSVARIG  

Länna Sport är en familjeägd sportbutik med runt 50 anställda. Vi säljer cyklar, skidor, hockeyutrustning, skor och träningsutrustning kombinerat med utvalda kvalitétsvarumärken inom konfektion och skor. Vårt motto är att alltid ge kunden den bästa servicen och kunskapen. Butiken ligger i Länna, söder om Stockholm. Förutom e-handeln och fysiska butiken erbjuder vi idrottsklubbar och företag föreningskläder genom egna shop-in-shops.

Redan 2005 lanserade Länna Sport sin e-handel och sen dess har vi hunnit med en hel del!

Idag består webbavdelningen av redaktörer, grafiker, kundtjänst, marknadsförare och orderadministratörer. Vi har tät dialog med butiken, då våra ordrar delvis administreras av butikspersonalen. Söker du en kreativ arbetsplats med varierande arbetsuppgifter som ständigt på väg framåt så kan detta vikariat vara något för dig.

 

Vem är du?

Just nu arbetar vi för att nå ut till fler kunder i Sverige och även i Norden. Därför söker vi dig som är kunnig inom SEM och SEO och andra digitala marknadsföringskanaler. I rollen krävs relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande. Du har med fördel erfarenheter inom e-handel och digital marknadsföring.

 

Mer specifikt söker vi dig som kan:

  • Hantera och bygga all text-content på sajten. Texter, översättningar etc.
  • Jobba aktivt med att förbättra Länna Sports seo onsite samt offsite. Du är väl bevandrad inom google analytics samt excel.
  • Se över möjligheter i nya marknader, uppgraderingar på existerande funktionalitet och teknisk infrastruktur på webbshopen. Du har kontakten med vår plattformsleverantör E37 och du behöver vara kunnig inom html och css.
  • Förhållande till byråer/konsulter för att maximera ROI
  • Samarbeta med andra digitala marknadsföringskanaler

Ansökan skickas till malin.b@lannasport.se och märk mailet med "SEO/SEM-ansvarig"

Stäng