Stäng
Du är här:
Länna Sport | Varumärken | Didriksons

Didriksons

Didriksons
4 artiklar Kampanjprodukter(4) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
KAMPANJ
Fodrad jacka till barn perfekt för skidåkning
599:- (1 190:-)
KAMPANJ
Låt inte vädret stoppa kidsen
399:- (799:-)
KAMPANJ
Slittåliga byxor som tål vilda leker!
299:- (599:-)
KAMPANJ
Didriksons Filip Junior, fodrad, vind- och vattentät...
249:- (499:-)

Antal:

Didriksons

Didriksons är ett utav många marknadsledande märken av funktionella kläder. Här på Länna Sport erbjuder vi alltifrån vinterparkas för vuxna till enkla fleecetröjor för de mindre.

Företaget grundades år 1913 med tillverkning utav oljekläder. Julius och Hanna Didrikson, grundarna utav företaget, placerade produktionen längst ut i de västra kustbandet, Grundsund. Detta till stor del för att finnas nära konsumenten som i största del var den lokala fiskerinäringen.

Efter att bland annat oljeplagg ersattes utav gummi år 1930 och när svetsmaskinen uppfanns 1947 samt många andra stora och historiska milstolpar passerat, kom de stora startskottet för Didriksons. År 1981 utvecklades de första polyuretan materialet, och försäljningen riktade sig också till resten utav allmänningen. Ungefär samtidigt sätter Didriksons igång med utvecklingen av regnkläder tillverkade utav material som både är vattentäta och andas, detta gör en revolution på den segmenterade marknaden. Än idag är Didriksons ett utav de större märkerna och riktar sig till kunder som inkluderar jägare, golfare, aktiva människor och friluftsfiskare.


NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2021 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123