Stäng
Du är här:
Länna Sport | Varumärken | Nishiki

Nishiki

Nishiki
9 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
Pålitlig, modern och stabil gravel
19 890:-
Träningscykel redo för långa landsvägsrundor
13 690:-
Komplett set för pendlaren
1 399:-
Stabilt dubbelbottnat hjul för hybrider och enklare mountainbikes
1 299:-

Hybridhjul från Nishiki
999:-
Snabb och stabil racehybrid
8 390:-
Fullt utrustad med navväxlar
9 990:-
Full utrustad citycykel med fotbroms
9 990:-

Klassiker för pendlaren
8 990:-

Antal:

Nishiki

Det är inte många som vet om det, men nästan all produktutveckling av Nishiki för den europeiska marknaden sker i Skandinavien. Närmare bestämt i Hisings Backa i Göteborg.

Nishiki har visserligen japanska rötter, men modellerna som säljs här är helt och hållet framtagna för våra svenska förhållanden. Det gör att Nishiki kan kombinera det bästa av vår Svenska design med världsledande teknik från Japan, Taiwan, USA och Europa. Nishikis finaste modeller handbyggs dessutom i Göteborg.

Genom att kombinera gamla hantverkstraditioner med moderna material, nyskapande design och kompromisslös funktion bygger Nishiki cyklar som ger dig en körupplevelse utöver det vanliga.

Ett litet märke

En normal arbetsdag bygger Nishiki mellan tio till femton cyklar. Utgångspunkten är en ram i aluminium eller kolfiber av mycket hög kvalitet. På denna byggs sedan cykeln upp på ett och samma ställe. Inget löpande band, ingen massproduktion, bara rent och skärt hantverk.

Nishiki på nätet

Vi på Länna Sport är en av Sveriges största återförsäljare av Nishiki-cyklar! På nätet erbjuder vi i princip hela Nishikis sortiment - från små bmx:er till racercyklar i karbon.

Precis som alltid monterar & justerar vi alla cyklar till perfektion innan vi skickar dom - allt för att du ska känna dig trygg i att köpa Nishiki på nätet av oss.


NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Länna Sports webbutik är certifierad av rådet för e-handelscertifiering i Sverige.

© 2021 Länna Sport AB. Org. nr: 556287-8123