Du är här:
Startsidan | Länna Sport CK

Länna Sport CK

Länna Sport CK
Kamptal Klassik Trophy - ÖsterrikeKamptal Klassik Trophy - Österrike
Ny tävling, denna gång i Österrike! Läs mer!
den 27 mars 2018 20:15 av Matthias Wengelin

Världscuppremiär! Världscuppremiär!
Första världscupen för året avklarad inför en storpublik här i Stellenbosch, Sydafrika! Läs mer!
den 11 mars 2018 14:17 av Matthias Wengelin

Sydafrika Sydafrika
Då var snart första veckan här i Sydafrika gjord och om 6 dagar är det dags att tävla igen. Läs mer!
den 4 mars 2018 14:24 av Matthias Wengelin

Inget race för mig idag... Inget race för mig idag...
Ändrade planer och tyvärr inget fortsatt tävlande den här helgen. Läs mer!
den 24 februari 2018 10:35 av Matthias Wengelin

Cyprus Sunshine Cup etapp 2 (point-to-point)Cyprus Sunshine Cup etapp 2 (point-to-point)
Hård etapp idag samtidigt som vi fick en del regn på oss. Körde in på en 15:e plats. Läs mer!
den 23 februari 2018 19:23 av Matthias Wengelin

Cyprus Sunshine Cup etapp 1 (prolog)Cyprus Sunshine Cup etapp 1 (prolog)
Prologen avklarad, vi svenskar höll oss på hjulen och jag körde in på en 9:e plats! Läs mer!
den 22 februari 2018 20:05 av Matthias Wengelin

Dags att dra igång årets tävlingssäsong! Dags att dra igång årets tävlingssäsong!
Då var det dags för mitt första inlägg här på bloggen! Så hädanefter kommer det dyka upp fler inlägg och rapporter från tävlingarna jag är iväg och kör. Just nu är jag nere på Cypern med ett gäng andra svenskar som också startar säsongen här. Läs mer!
den 21 februari 2018 18:53 av Matthias Wengelin

Presentation av klubbåkare: Johan PossmanPresentation av klubbåkare: Johan Possman
Mitt namn är Johan Possman och jag fortsätter på det inslagna spåret genom att presentera mig själv. Jag har tillhört Länna Sport CK sedan klubben startades och jag tycker det är otroligt roligt att bevittna expansionen och framfarten av klubben inifrån.. Läs mer!
den 9 februari 2018 14:12 av Johan Possman

Ny i klubben: Matthias WengelinNy i klubben: Matthias Wengelin
Jag är en 29 år gammal MTB-cyklist som gjorde min första tävling på två hjul redan när jag var 7 år gammal, men har när jag var yngre hållit på med både hockey och fotboll. Sedan jag började på cykelgymnasiet i Skara har det dock vart fullt fokus på cykling...Läs mer!
den 15 december 2017 av Matthias Wengelin

Ironman 70.3 Pays d'AixIronman 70.3 Pays d'Aix
Värd får årets triathlonpremiär stod staden Aix en Provence i Frankrike för och det var därför, för min del, en premiär i två avseenden. Nämligen årets första tävling och min första tävling utomlands.  Visserligen har jag tävlat i Danmark en gång tidigare men det var så nära att jag tycker det kan räknas som ”en annan del av Skåne”...Läs mer!
den 15 juni 2017 11:20 av Max Svanberg

Stäng