Startsidan | Sport & Träning | Långfärdsskridskor | Pjäxor | Alpina BC 1550 Herr
  (

073744-047

)
Alpina BC 1550 Herr

Frågor och omdömen om Alpina BC 1550 Herr

Riktigt varm? Stadig? Små eller stora i storlekarna? Bra nybörjarpjäxa för långfärdsskridskor? Ska man köpa "rätt " storlek eller ska det vara tjocka sockor också? Ska man gå ut dom innan man åker? Vilka skridskor till? Säljer ni även turskidor med bindning som funkar till dessa? Är det "lös" häl med Rottefella? "Lös eller fast häl till nybörjare, enbart spelat ishockey tidigare?! Skostorlek 43 vilken längd på skridskor, lättare med kortare?
7 mil till er, därför frågar jag innan jag kommer in! Tack så länge!!!
Sportbutiken svarar:
Hej,
Jag tror att det enklaste och bästa för dig egentligen är att ringa på 08- 771 19 00 men jag ska försöka besvara dina funderingar här också. Denna pjäxa är absolut varm och jag tycker att du ska välja den storleken som passar, det finns så många bra sockor idag som är tunna och därmed inte behöver ta plats i skon/pjäxan. En tightare pjäxa ger en bättre känsla. Denna modell är "vanlig" i storleken! Som det ser ut i dagsläget säljs det uteslutande skridskor med lös häl och jag tycker definitivt att det är det du ska ha. Den lösa hälen bjuder in till längre skär och på så sätt en lättare och skönare åkning! Denna pjäxa går att använda till turskidor också då det är samma bindning även där. Vi säljer givetvis också turskidor, men än så länge bara i den fysiska butiken! Vad det gäller längden på skridskon tror jag att 45 i Zandstran blir bra, dock kanske 48 om du är väldigt lång!

http://www.lannasport.se/sv/articles/2.3039.79465/zandstra-track-nn-bc

Men du är välkommen in i butiken så hjälper vi dig att prova ut allt du behöver! :)

Långfärdsskridskopjäxa

Vilken pjäxa ger bäst stabilitet ?
Sportbutiken svarar:
Hej,
Det beror lite på hur din fot ser ut, men generellt sätt är alla Långfärdsskridskopjäxor relativt stabila. Denna modell är en riktigt fin sko som bjuder på en bra vridstyv sula och ett högt skaft med extra möjlighet att spänna åt kring fotleden!


Blogga om Alpina BC 1550 Herr - få presentkort på 80:-

Har du en blogg/hemsida och vill skriva om denna produkt? Vi ger alla som länkar till denna produkt 80 kronor i presentkort som kan användas på alla produkter i vår webbshop.

Klicka här för att läsa mer eller för att få ditt presentkort!

Stäng