Du är här:
Startsidan | Varumärken | Extrem

Extrem

Extrem
5 artiklar Kampanjprodukter (5) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
KAMPANJ
Smidig pistskida som även kan smyga sig ut i off-pisten
7 295:- (9 485:-)
KAMPANJ
Modern pistsmiskare som går över alla underlag
7 295:- (9 485:-)
KAMPANJ
Tjejmodell av testvinnaren som briljerar på hela berget
6 995:- (8 985:-)
KAMPANJ
Tjejmodell av testvinnaren som briljerar på hela berget
7 990:- (8 995:-)

KAMPANJ
Testvinnare som briljerar på precis hela berget
7 990:- (8 995:-)

Antal:

Extrem

Extrem är ett ursvenskt skidmärke som må ha börjat sin prisbelönta historia i sidled med Snowboard-tillverkning men som efter inträdet på skidscenen 1998 blivit kända som en av branschens bästa leverantörer för åkare som kräver det bästa. Att vinna priser på den prestigefyllda ISPO-mässan har blivit en årlig tradition och för dig som följer Åka Skidors skidtester är namnet garanterat bekant. 

Här finns det nämligen inga kompromisser eller "billiga instegsmodeller". I Åre Skidfabrik tillverkas varje skida för hand och med de svenska fjällens mest representiva testförhållanden runt husknuten kan man garantera att skidorna klarar allt vad den svenska vintern har att erbjuda! 

En skida från Extrem är inte "bara en skida". Det är ett stycke svenskt hantverk som i framtiden kommer ha samma plats i historien som dalahästen och morakniven...  I alla fall i hjärtat hos alla skidåkare. Vi på Länna Sport är därför oerhört stolta över att jobba med Extrem, ett märke som har samma syn på både prestanda och kvalitet som vi själva har!


Stäng